Barnekreftforeningen

Barnekreftforeningen er en frivillig, landsdekkende organisasjon som drives av foreldre som har eller har hatt barn med kreft.

Barnekreftforeningen har sitt sekretariat i Oslo og består av 14 fylkesforeninger. Disse foreningene har egne selvstendige styrer som arbeider frivillig for familiene.

VISJON OG MISJON:

Bekjempe barnekreft og gi familier støtten de trenger.

SAMFUNNSOPPDRAG:

Barnekreftforeningen skal være en støttepartner og informasjonskilde for familier som rammes av barnekreft slik at de aldri føler seg alene. Samtidig ønsker vi å være den største pådriveren i Norge til å sette fokus på barnekreft i media og samfunnet. Vi skal bidra til forskning og utdanning for å bekjempe barnekreft.

VERDIER:

MÅL:

Barnekreftforeningen Hedmark. Vi er til for barna våre.

Vi er som alle andre fylkesforeninger i Barnekreftforeningen til for å hjelpe barn med kreft og deres familie. Barnekreftforeningen Hedmark blir drevet av frivillige foreldre til barn som har eller har hatt kreft tidligere.

Vi ønsker å gjøre hverdagen enklere og bedre for våre syke barn ved å arrangere turer, samlinger eller andre sosiale ting der ungene får treffe andre i samme situasjon. Vi ønsker også å bedre situasjonen for barn og foreldre på sjukehus og har derfor gått til innkjøp av både leker, spill, playstation og bærbar PC med internett og mere som disponeres av kreftsjuke barn ved Elverum sjukehus.

For å holde aktiviteten oppe er vi avhengige av penger, vi får kun inn penger via medlemskontingenten og fra gaver fra lag/foreninger og private. De pengene vi får inn går uavkortet tilbake til barna i form av aktiviteter og velferdstilbud. Vi i styret jobber gratis og vi har ingen administrative kostnader. Dersom du ønsker å støtte oss i vårt arbeid kan du melde deg inn her. NB: Postadressen din melder deg automatisk inn i det fylket det hører til i. Så om du har postadresse i Hedmark blir du automatisk medlem i Barnekreftforeningen Hedmark og din støtte går tilbake til våre barn i Hedmark. 

Ring oss gjerne på tlf. 02099, tast 2, velg Barnekreftforeningen Hedmark. Eller se kontaktinfo på alle oss i styret. Ta mer en gjerne kontakt med oss om det er noe du lurer på.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hvordan støtte oss helt gratis?

Grasrotandelen via Norsk Tipping

Grasrotandelen er viktig for oss. Be din lokale kommisjonær taste inn vårt org.nr 893595902. Send SMS med GRASROTANDELEN 893595902 til 2020 (tjenesten er gratis) Eller gå til websiden grasrotandelen.no og foreta tilknyttingen der. Tusen takk!

Vårt organisasjonsnummer er: 893 595 902

Støtte oss?

Vil du gi oss en gave har vi eget gavekontonr 1810.13.08479 der pengene kommer rett inn til oss. Der kan du gi så mye/lite du selv ønsker, og om du vil kan pengene øremerkes til spesielle formål. Vi sier takk for alt vi får!

Du kan også VIPPSE oss til 89 859

Kjøp en gullsløyfe

Visste du at GULLSLØYFEN er det internasjonale symbolet for barnekreft?  Sløyfen ble laget i gull siden gull er et av de edleste og verdifulle metallene vi har. I september, som er den internasjonale barnekreftmåneden og barnekreftdagen 15.februar, ønsker vi å sette ekstra fokus på barn og ungdom med kreft. Vi ønsker å øke bevisstheten om behovet for mere forskning på sykdommen som tar fra oss de yngste kreftpasientene. Vi har ingen flere barn å miste!
Gi din støtte og bær en gullsløyfe. Kr. 100,- pr stk