Velkommen til Rena Kiwi - Bama cupen 2024!

10.-11.februar har Rena IL Fotball Yngres, gleden av å invitere til Rena Kiwi Bama-Cup. Fotballturneringen er for jenter og gutter i aldersgruppen 6-12 år.

Kiwi Bama-Cup er en fantastisk fotballfest med fokus på sunne verdier og fair play. På denne cupen vil det være premier til alle, Eat Move Sleep-camp og Eat Move Sleep-kiosk, som i likhet med resten av sesongen vil være fylt opp med sunt og godt innhold.

Kampavvikling:

Kampene blir spilt innendørs i Berget aRena.

  • Lørdag spilles det 3 mot 3 for barn født 2014-2017, søndag spiller barn født 2011-2013, 5 mot 5.
  • Kampene varer henholdsvis i 9 og 15 minutter. I 3 mot 3 spiller alle lag 4 kamper, mens i 5 mot 5 spilles 3 kamper.
  • Ved like farger på drakter, stiller hjemmelag med bortedrakter/vester
  • Vi benytter tre baner (to baner søndag) som er innrammet av vant, og har en størrelse på 15 x 10 m (3 mot 3. I 5 mot 5-kampene vil banen være større.
  • Det benyttes små mål.
  • Premier til alle.
  • Alle kampene spilles på parkett, inne i Berget aRena.
  • Sko med svart såle er ikke tillatt.
  • Ved påmelding av flere lag oppfordrer vi til å dele inn lagene slik at resultatene blir jevnest mulig, i henhold til Norges fotballforbunds retningslinjer.

Alt ligger til rette for vinterens store høydepunkt. 

Vi gleder oss veldig og håper at ditt lag vil være med!

Ved spørsmål ta kontakt med Hanne Kristin Medlien, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 90612844.

Eat Move Sleep

Eat Move Sleep skal inspirere barn og unge til å ta gode valg i hverdagen, og skape sunne vaner tidlig. 5 om dagen, aktivitet og god søvn er nøkkelen til en sunnere livsstil, som varer livet ut og bedrer folkehelsen.

Påmeldingsfrist: 03. februar 2024

Påmeldingsavgift. kr 700,- pr lag

 

Praktisk info:

Det er parkeringsavgift på kr. 50.

 

 

Trygghet, mestring og trivsel

Vi baserer vår virksomhet på Norges fotballforbunds handlingsplan. Vårt hovedmål er å "gi så mange barn som mulig et fotballtilbud og en fotballopplevelse preget av trygghet, mestring og trivsel gjennom både trening og kamp, samt deltakelse i sosiale og trygge lag og klubbmiljøer.
Copyright (C) 2016 - Rena Idrettslag - Yngres avd
Designed by Rena Media DA